Božično-novoletni dobrodelni koncert za otroka Šentjurske družine v stiski

Z božično-novoletnim dobrodelnim koncertom smo zaključili dobrodelno akcijo članov DRUŠTVA EKSENA s katero smo na priporočilo Rdečega križa Šentjur pomagali našim sokrajanom, ki so pred kratkim doživeli hudo družinsko tragedijo. Za otroka omenjene družine smo zbirali donacije in jih kot božično-novoletno darilo (v vrednosti 1702 €) predali očetu na včerajšnjem dogodku.
V imenu Rdečega križa Šentjur se je dogodka udeležil g. Štefan Tisel.
Večer sta skozi skrbno pripravljen program poln občutenja vodila ga. Ajda Bezenšek in g. Nejc Jelen. Svoj nastop so prispevali učenci Glasbene šole skladateljev Ipavcev Šentjur, ki se jim ob tej priložnosti iskreno zahvaljujemo. Da Društvo Eksena že vrsto let deluje dobrodelno in za človeka, so obiskovalci lahko slišali skozi nekaj ganljivih življenjskih izpovedi članic društva.
Vrhunec večera, BOŽIČNO-NOVOLETNI KONCERT, je ob tej priložnosti podaril SoulGreg Artist z BigLights Bandom, ki je z izbranimi skladbami navdušil številne obiskovalce.
Zahvaljujemo se vsem donatorjem ter vsem, ki ste na kakršenkoli način prispevali svojo »kapljico ljubezni«, za vso nesebično pomoč in podporo s katero smo dokazali, da znamo stopiti skupaj!
Želimo si, da smo z našo dobrodelno gesto in vso podporo prinesli vsaj kanček upanja otrokoma, ki sta doživela življenjsko tragedijo.
#NajZmagaLjubezen

0