Božično-novoletni dobrodelni koncert za pomoč pri družinski tragediji

Spoštovani Šentjurčani!

Pozivamo vas, da stopite skupaj z nami in se nam pridružite v dobrodelni akciji članov DRUŠTVA EKSENA za družino iz Šentjurja, ki je pred kratkim doživela hudo tragedijo.
Člani Društva Eksena bodo v tem prazničnem decembru izvedli DOBRODELNI DOGODEK, s katerim želimo po priporočilu ge. Andreje Tisel, sekretarke Rdečega križa Šentjur, pomagati našim sokrajanom, ki sicer niso člani našega društva. Nedavno so namreč doživeli hudo družinsko tragedijo.
Otroka (hčerka – 1.razred in sin – 6. razred OŠ) sta ostala brez mame, oče pa je postal samohranilec, saj je mama zaradi hude depresije žal naredila samomor. Tako je z otrokoma ostal sam in v dolgovih. Da bo lahko poskrbel za otroka, je oče primoran pustiti službo, ki je ves čas zahtevala njegovo daljšo odsotnost. Zaradi vsega naštetega je družina v veliki materialni in osebnostni stiski.
ZA DRUŽINO ŽE ZBIRAMO PROSTOVOLJNE DONACIJE, KI JIH LAHKO OSEBNO PRISPEVATE ŽE DANES, 7. 12. 2016, NA INFORMACIJSKI TOČKI PRED CENTROM EKSENA in vsak dan od 10. do 11. ure ter od 16. do 17. ure v prostorih Izobraževalnega centra Eksena.
Vsa zbrana sredstva bomo s poimenskim seznamom in zneskom kot božično darilo podarili otrokoma na BREZPLAČNEM BOŽIČNO-NOVOLETNEM DOBRODELNEM KONCERTU, ki ga bo podaril SoulGreg Artist z BigLights Bandom, nastop pa bodo prispevali tudi učenci Glasbene šole skladateljev Ipavcev Šentjur. Koncert bo v petek, 16. 12. 2016, v prostorih Izobraževalnega centra Eksena (Cesta Leona Dobrotinška 2, Šentjur), ki bo brezplačno prispeval svoje prostore in zaposlene za organizacijo tega dogodka.
Toplo vabljeni vsi, ki sočutite z otrokoma, ki sta doživela življenjsko tragedijo.